Koranen.
Koranen. Bild: Tomas Ohlsson

Paludans koranbränningar kränker muslimerna

Det är inte acceptabelt att skända eller kränka religioner och definitivt felaktigt att bränna en helig skrift som Koranen.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Att låta Rasmus Paludan kränka muslimerna på detta sätt är en idiotisk handling, som borde vara straffbar och aldrig skulle ha godkänts. Detta har definitivt inte något att göra med demokrati eller yttrandefrihet. Även om vi har yttrandefrihet borde vi inte skända eller kränka några religioner.

Jag har full förståelse för muslimernas reaktioner och förstår inte att vissa politiker skyller på yttrandefrihet eller demokrati. De personer som godkände detta tilltag borde få en varning eller avskedas från sina ämbeten.

Benny Bengtsson, företagare som arbetat i Sverige, Sri Lanka, Thailand, Indien, Kina, Taiwan, Sydkorea, Portugal och Skottland

ANNONS