Trots såväl pandemi som lågkonjunktur planerar byggbolaget Husvärden att starta byggnation under nästa år. Det kommer att bli cirka 30 lägenheter, skriver debattören. Arkivbild.
Trots såväl pandemi som lågkonjunktur planerar byggbolaget Husvärden att starta byggnation under nästa år. Det kommer att bli cirka 30 lägenheter, skriver debattören. Arkivbild. Bild: Katrin Niklasson

Replik: Visst har Bjärkelyftet en betydelse

Trots såväl pandemi som lågkonjunktur planerar byggbolaget Husvärden att starta byggnation under nästa år. Det kommer att bli cirka 30 lägenheter, skriver debattören.

ANNONS
|

Svar till ”Bjärkelyftet har knappt haft någon betydelse alls”.

Visst har Bjärkelyftet en betydelse! Jag kan konstatera att utan engagemanget i Bjärkelyftet hade med sannolikhet inget av följande hänt!

Sedan starten har det jobbats fram en detaljplan för bostäder på Erskavägen. Det arbetet skedde snabbt och i god samverkan med kommunen. Trots såväl pandemi som lågkonjunktur planerar byggbolaget Husvärden att starta byggnation under nästa år. Det kommer att bli cirka 30 lägenheter.

Beträffande torget så kommer det att påbörjas arbete med en ny detaljplan under 2024 och min förhoppning är att kommunen gör sitt yttersta för att också detta detaljplanearbete skall löpa på så snabbt som det är möjligt.

ANNONS

Lennart Larsson, Husvärden

LÄS MER:Replik: Bjärkelyftet har fortsatt betydelse

LÄS MER:Replik: Bjärkelyftet har knappt haft någon betydelse alls

ANNONS