Gullan från Sollebrunn skrapade fram storvinst i Nyhetsmorgon

I tisdagens Triss-skrap i TV4 Nyhetsmorgon fick tittarna se Sollebrunnsbon Gullan skrapa fram storvinst. Gullan fick trisslotten av sin bror och tillsammans kammade de hem 100 000 kronor.
– Det var roligt! Jag ska fortsätta köpa Triss och komma tillbaka, säger Gullan, i ett pressmeddelande från Svenska spel.

ANNONS
|

Det var en nervös Gullan som i direktsänd tv skrapade fram 100 000 kronor till sig själv och sin bror. Men när skrapandet var över var nervositeten puts väck.

– Det var jobbigt innan, men nu kan jag det här och vet hur det funkar, så jag kommer gärna tillbaka, säger Gullan glatt.

Lotten var inhandlad på lokala mataffären Ica i Sollebrunn och det var egentligen Gullans bror som skapade fram de tre tv-rutorna som krävs för att komma till TV4:s morgonstudio. Äran att få vara med i direktsänd tv fick dock Gullan.

– Sedan gav han lotten till mig och sa att jag skulle ta hand om alltihop och att vi skulle dela på vinsten. Jag svarade att jag ska försöka.

ANNONS

Ska köpa ny bil: ”Min gamla Saab har snart gjort sitt”

Enligt pressmeddelandet från Svenska Spel Tur kommer Gullan lägga pengarna på en ny bil.

– Jag ska köpa en nyare bil för min gamla Saab har snart gjort sitt, svarar hon utan betänketid.

Johan Svedberg, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, var med Gullan under Trissmorgonen på TV4 och berättar att Gullan och hennes bror är årets första TV-Trissvinnare från Alingsås kommun.

– Västra Götalands län däremot har varit vinstrikt under året och hittills haft 29 vinnare som skrapat Triss i Nyhetsmorgon, berättar han.

LÄS MER:Anneli från Vårgårda vann en kvarts miljon till golfresa och bröllop

LÄS MER:Alingsåsare får dela på miljonbelopp

LÄS MER:Vårgårda plockade hem miljonvinst i Postkodlotteriet

ANNONS