Flera av er stod innan valet och lovade att arbeta på frågan, skriver debattören.
Flera av er stod innan valet och lovade att arbeta på frågan, skriver debattören. Bild: Katrin Niklasson

Var står ni politiker i frågan om nattöppen akutmottagning?

Flera av er stod innan valet och lovade att arbeta på frågan, skriver debattören.

ANNONS
|

Vi söker svar från er politiker, ni har fått frågan från oss och våra medlemmar var ni står idag i frågorna om nattöppen akutmottagning och fler ambulanser till Alingsås nattetid.

Flera av er stod innan valet och lovade arbeta på frågan om nattöppen akut, ni skulle ta frågan vidare till era regionalpolitiker. Ni fick vårt förtroende, våra medlemmar, och övriga människors förtroende som la sina röster på just ert parti som skulle arbeta på frågan. Nu efter valet har ni glömt era löften, era ord blev inget mer än tomma ord. Ni har skapat en ilska och vi är folket som tröttnat på tomma löften och ord.

ANNONS

Kommunistiska partiet i Alingsås och Vänsterpartiet i Alingsås har svarat var de står i frågorna om nattöppen akutmottagning och fler ambulanser till ambulanssjukvården nattetid!

Tidningen Proletären har lyft fram oss folket som kämpar för bättre sjukvård och ambulanssjukvård i Alingsås. De har lyft fram hur det ser ut för oss tillhörandes Alingsås lasaretts upptagningsområde i sin tidning vid två tillfällen. Första tillfället är från vår manifestation på första maj och varför vi gjorde den. Andra tillfället är en insändare de tog med om allas kamp.

Detta har nått fleras ögon hur vi tvingas ha en stängd nattakut i Alingsås och inga ambulanser som täcker vårdbehovet nattetid. Hur vi tvingas till andra sjukhus nattetid flera mil från Alingsås. Vi har även fått ögon på våran kamp från andra medier utanför Alingsås. Sanningen sprider sig utanför Alingsås. Vi inväntar nu svar från er var står ni idag i frågan om nattöppen akutmottagning och fler ambulanser till Alingsås nattetid.

Admin för FB-gruppen vi som vill ha nattöppen akutmottagning på Alingsås sjukhus

ANNONS